Privacy Policy

Night and Day Studios , Incorporated ( " NDS " ) heeft dit privacybeleid ( " Privacybeleid " ) aangenomen om uit te leggen hoe de NDS verzamelt , opslaat en gebruikt, de in verband met de NDS 's producten, diensten en websites, waaronder verzamelde informatie , maar niet beperkt tot NDS 's Peekaboo Barn , Big Nate en Warner Bros. Stickerbooks en on -line toepassingen NDS 's ( samen "Diensten" ) .

Mocht u vragen hebben met betrekking tot dit privacybeleid , neem dan contact met ons op privacy [ a ] nightanddaystudios.com .

DOOR HET INSTALLEREN , GEBRUIKEN , REGISTREREN OM OF ANDERS TOEGANG TOT DE DIENSTEN , U AKKOORD MET DIT PRIVACY BELEID EN GEEF een expliciete en GEÏNFORMEERDE toestemming voor de verwerking , gebruik en openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens IN OVEREENSTEMMING MET DIT PRIVACYBELEID . ALS U NIET AKKOORD GAAT MET DIT PRIVACYBELEID , AUB NIET installeren, te gebruiken , AANMELDEN OF ANDERS toegang tot de services . NDS behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen tegen redelijke tijden , dus tevreden overzicht het vaak . Uw voortgezet gebruik van de Diensten zal uw aanvaarding van de wijzigingen in dit privacybeleid betekenen .

1 . Niet-persoonlijke gegevens

Voor de toepassing van dit privacybeleid , " niet-persoonlijke gegevens": informatie die niet direct kan worden geïdentificeerd . Daarnaast , niet-persoonlijke gegevens betekent " aggregaat " en " de- gepersonaliseerde " informatie, die gegevens verzamelt NDS over het gebruik van de NDS Services , waaruit alle persoonlijk identificeerbare gegevens is verwijderd .

NDS kan gereedschap of derden analytische software gebruiken om bepaalde niet - persoonlijke gegevens die niet direct in staat NDS om u te identificeren automatisch verzamelen en gebruiken . De typen niet - persoonsgegevens NDS worden verzameld en gebruikt omvatten , maar zijn niet beperkt tot : ( i ) apparaateigenschappen , waaronder , maar niet beperkt tot, IP-adres (Media Access Control " MAC " ) adres unieke inrichtingsidentificator of andere aanhoudende of niet- persistent apparaat identifier ( " Device ID " ) , (ii ) het apparaat software platform en firmware ; ( iii ) mobiele telefoon vervoerder ; ( iv ) geografische gegevens , zoals postcode , netnummer en grof locatie ; ( v ) spel vooruitgang , gebruikte tijd spelen , scoren en prestaties; ( vi ) andere niet - persoonlijke gegevens zoals redelijkerwijs vereist NDS tot de Diensten en andere NDS- producten en diensten te verbeteren .

NDS mag gebruiken en openbaar aan partners en aannemers NDS van de verzamelde niet-persoonlijke gegevens ten behoeve van het analyseren van het gebruik van de Diensten , reclame portie , het beheer en het verstrekken van de diensten en de verdere ontwikkeling van de Diensten en andere NDS- diensten en producten . You could feel it 'cause it was the month of June

U erkent en gaat ermee akkoord dat de analytics bedrijven gebruikt door NDS de verzamelde met andere informatie die ze hebben verzameld, onafhankelijk van andere diensten of producten met betrekking tot uw activiteiten informatie kunnen combineren . Deze bedrijven verzamelen en gebruiken informatie volgens hun eigen privacybeleid .

NDS kan uw persoonlijke en niet - persoonlijke gegevens aanvullen met gegevens die van derden in verband met demografische , reclame , markt-en andere analytics enquêtes of diensten .

2 . Ad Serving Technology

NDS behoudt zich het recht voor om de verzamelde niet- persoonlijke gegevens gebruiken en openbaar maken ten behoeve van reclame door NDS of NDS 's partners en aannemers . NDS kan tewerkstellen van derden ad serving technologieën die bepaalde methoden gebruiken om informatie te verzamelen als resultaat van ad serving via Services . NDS of derden die de ad serving technologie kan demografische en locatie-informatie alsmede informatie bewaard van uw hardware of het apparaat gebruiken om ervoor te zorgen dat de juiste advertenties binnen de dienst . NDS of derden kunnen verzamelen en gebruiken de gegevens voor dit doel , waaronder , maar niet beperkt tot het IP-adres ( met inbegrip van maar niet beperkt tot, ten behoeve van het bepalen van uw grof locatie ) , Device ID , MAC , software , applicaties , hardware , browser informatie , internet en on -line informatie over het gebruik en de in-game informatie . De bovenstaande gegevens kunnen worden gebruikt en openbaar gemaakt in overeenstemming met dit privacybeleid en het privacybeleid van het bedrijf dat de ad serving technologie .

U erkent en gaat ermee akkoord dat de reclame- bedrijven die advertenties leveren voor NDS de verzamelde met andere informatie die ze hebben verzameld, onafhankelijk van andere diensten of producten informatie kunnen combineren . Deze bedrijven verzamelen en gebruiken informatie volgens hun eigen privacybeleid . Deze ad serving technologieën worden geïntegreerd in Services , als je niet wilt worden onderworpen aan deze technologie , maken geen gebruik van of toegang tot diensten . Hoewel NDS neemt commercieel redelijke stappen te instrueren dergelijke reclame bedrijven om te voldoen aan de voorwaarden van dit privacybeleid , doet NDS geen toegang tot of controle van technologieën van derden te hebben. As I pass the dreadlocks' camp I heard them say

NDS kan worden weergegeven om u gedragsmatig gerichte reclame . Als u wenst te "opt out " van bepaalde gerichte reclame , kunt u terecht op www.youradchoices.com en / of www.networkadvertising.org . Let op: de bovenstaande links alle NDS 's reclame- partners en bepaalde gedragsmatig gerichte reclame kan nog steeds worden weergegeven om u niet kunnen bereiken . Als u wilt er zeker van zijn dat er geen gedragsmatig gerichte advertenties niet worden weergegeven voor u, alsjeblieft geen gebruik maken van of toegang tot de diensten . Daarnaast kunt u er rekening mee dat als je " opt out" het betekent niet dat u niet langer reclame zal ontvangen . Het betekent alleen dat de reclame die u ziet weergegeven niet zal worden aangepast aan u en uw interesses en kunnen minder relevant zijn voor jou .

3 . locatiegegevens

Voor zover NDS maakt locatie -gebaseerde diensten beschikbaar zijn en je zulke diensten gebruik maken , kan NDS uw locatie gegevens te verzamelen en te verwerken op locatie gerelateerde diensten en advertenties te bieden . Bijvoorbeeld , kunnen sommige add -ons of aanbiedingen beschikbaar zijn op speciale locaties . NDS kan verschillende technologieën gebruiken om locatie , zoals GPS , Wi - Fi of andere netwerk - gebaseerde gegevens zoals het IP-adres te bepalen . Uw GPS geo - locatie is niet toegankelijk zonder uw toestemming . Niettegenstaande partners NDS 's die het verstrekken van locatie gerelateerde onderdelen van de Dienst , zal NDS niet uw GPS geo - locatie te delen met derden zonder uw toestemming . Voor zover NDS beschikbaar stelt GPS geo - locatie aan derden in overeenstemming met dit privacybeleid , zal er in worden voorzien anoniem . Let NDS uw anonieme grof locatie met haar partners kunnen delen .

4 . persoonsgegevens

Voor de toepassing van dit privacybeleid , " persoonsgegevens" persoonlijk identificeerbare informatie die specifiek identificeert u als een individu .

Waarschijnlijk situaties wanneer je persoonlijke gegevens ter beschikking van NDS omvatten , maar zijn niet beperkt tot : ( i ) registratie voor diensten , wedstrijden en speciale evenementen , (ii ) toegang meer met behulp van een derde partij -ID , zoals sociale netwerksites of gaming services ; ( iii ) u te abonneren op nieuwsbrieven , ( iv ) de aankoop van een product of diensten via online winkels NDS 's ; ( v ) met " tell a friend ", " email deze pagina , " of andere gelijkaardige functies ; ( vi ) het aanvragen van technische ondersteuning , en ( vii ) op andere wijze door het gebruik van NDS Diensten waarbij persoonlijke gegevens noodzakelijk is voor het gebruik en / of deelname .

De soorten persoonsgegevens kunnen variëren, afhankelijk van de aard van de activiteit die u bezig inch De persoonsgegevens NDS kan verzamelen, verwerken en gebruiken kunnen omvatten , maar zijn niet beperkt tot uw naam , scherm / bijnaam , NDS Services ' of een derde partij service-ID , e - mailadres , telefoonnummer , foto of andere afbeelding , geboortedatum , geslacht , adres , vriend verbindingen , afbeelding avatar , credit card informatie , verzendgegevens , en locatie ( alleen als direct herkenbaar aan u , anders NDS behandelt locatie als niet-persoonlijke gegevens ) .

Als u ervoor kiest om te gebruiken NDS 's " tell a friend " of een soortgelijke dienst over NDS Services of bestel een cadeaubon voor je vriend , kan NDS naam van je vriend en contactgegevens die u verstrekt aan NDS slaan .

NDS kan gebruiken persoonlijke en niet - persoonlijke gegevens , zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar , met het oog op het analyseren van het gebruik van de diensten , het verlenen van klantenservice en technische ondersteuning , het beheer en het verstrekken van diensten ( met inbegrip van het beheer van publiciteit dienen ) , het aanpassen van de communicatie NDS 's en verdere ontwikkeling van de diensten en andere NDS- diensten en producten . NDS kan niet-persoonlijke gegevens combineren met persoonlijke gegevens.

NDS kan uw persoonlijke gegevens gebruiken om berichten te sturen naar je met informatieve en / of commerciële content zijn diensten NDS 's of producten van derden en diensten NDS denkt van belang kan zijn voor u , zoals de nieuwe functies en diensten , speciale aanbiedingen en bijgewerkte informatie .

Houd er rekening mee dat bepaalde kenmerken van de diensten in staat zijn om verbinding te maken met uw social networking sites om aanvullende informatie over u te verkrijgen . In dergelijke gevallen kan NDS in staat zijn om bepaalde informatie te verzamelen van uw sociale netwerksites profiel wanneer je sociale netwerksite toelaat, en als u toestemming om uw social networking site die informatie ter beschikking van NDS maken . Deze informatie kan omvatten , maar is niet beperkt tot , uw naam , profielfoto , geslacht , gebruikers-ID , e-mailadres , je land , je taal , tijdzone , de organisaties en links op uw profielpagina , de namen en profielfoto's van uw social networking site "vrienden" en andere informatie die u hebt opgenomen in je sociale netwerksite profiel. NDS kan gebruiksinformatie door NDS en / of verkregen via deze social networking sites in overeenstemming met dit privacybeleid verzameld koppelen en / of te combineren , alsmede .

5 . Openbaarmaking en de overdracht van persoonsgegevens

Persoonsgegevens kunnen worden verstrekt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en dit Privacybeleid . Daarnaast kan NDS persoonsgegevens aan haar moedermaatschappijen en haar dochterondernemingen in overeenstemming met dit privacybeleid bekend te maken. NDS kan huren agenten en aannemers om persoonlijke gegevens te verzamelen en te verwerken namens NDS en in dergelijke gevallen zoals agenten en aannemers zullen worden geïnstrueerd om te voldoen aan ons Privacybeleid en persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de doeleinden waarvoor de derde partij betrokken is geweest bij NDS . Deze agenten en contractanten kunnen uw persoonlijke gegevens niet gebruiken voor eigen marketingdoeleinden . NDS kan gebruiken derde dienstverleners zoals credit card processors , e - mail service providers , scheepsagenten , data analysers en business intelligence aanbieders . NDS heeft het recht om uw persoonlijke gegevens te delen als nodig is voor de voornoemde derden hun diensten te verlenen voor de NDS . NDS is niet aansprakelijk voor het handelen en nalaten van deze derden , behalve zoals voorgeschreven door dwingend recht . NDS kan uw persoonsgegevens doorgeven aan derden, zoals vereist door de wetshandhaving of andere overheidsfunctionarissen in verband met een onderzoek naar fraude , inbreuk op intellectuele eigendomsrechten , of andere activiteiten die illegaal zijn of kunnen u of NDS bloot aan juridische aansprakelijkheid . NDS kan ook uw persoonlijke gegevens aan derden openbaar te maken wanneer NDS heeft een reden om te geloven dat openbaarmaking noodzakelijk is om potentiële of daadwerkelijke letsel of aantasting van de rechten NDS 's , eigendom, activiteiten , gebruikers of anderen die schade kunnen ondervinden aan te pakken of die verlies lijden of schade of NDS mening dat een dergelijke openbaarmaking noodzakelijk is om de rechten NDS te beschermen , fraude te bestrijden en / of te voldoen aan een gerechtelijke procedure , gerechtelijk bevel , of een juridisch proces dat wordt gevoerd op NDS . Voor zover toegestaan oor de toepasselijke wetgeving , zal NDS redelijke inspanningen leveren om u op de hoogte van een dergelijke bekendmaking via de website NDS of op een andere redelijke wijze .

6 . Behoud van Gegevens en Correctheid

NDS behoudt de grond verzameld om deze Privacy Policy voor de periode die nodig is om de in dit privacybeleid tenzij een langere bewaartermijn is vereist of toegestaan oor de wet doeleinden te vervullen gegevens . Daarna als de verzamelde gegevens niet langer nodig is voor doeleinden die in dit privacybeleid , NDS wist alle voornoemde gegevens in haar bezit binnen een redelijke termijn . NDS controleert niet de juistheid van de persoonsgegevens .

Ongeacht het bovenstaande , kan NDS hebben nog steeds een aantal van de gegevens voor zover die dit noodzakelijk is om geschillen op te lossen , te dwingen NDS gebruikersovereenkomsten , en voldoen aan de technische en juridische eisen en beperkingen met betrekking tot de veiligheid, integriteit en werking van de diensten .

7 . Cookies , bakens en bijhouden

De Diensten kunnen gebruik maken van " cookies" en andere technologieën zoals pixel tags , lokaal gedeelde objecten , clear GIF's en web beacons . NDS behandelt informatie die door cookies en soortgelijke technologieën als niet-persoonlijke gegevens verzameld .

Cookies : Een "cookie " is een klein stukje van het bijhouden van informatie die websites slaan vaak op de computer van een gebruiker . NDS De cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden doorgaans gebruikt om snel te identificeren uw apparaat en "onthouden" je . U kunt cookies uitschakelen of uw browser instellen om u te waarschuwen als er cookies worden verzonden naar uw apparaat , maar het uitschakelen van cookies kan uw vermogen om de Diensten te gebruiken .

Flash-cookies & HTML5 : NDS kan ook Flash- cookies gebruiken ( lokaal gedeelde objecten ) en HTML5 opslag ( lokaal opgeslagen objecten ) . Lokaal gedeelde objecten zijn klein vergelijkbaar browser cookies bestanden en worden gebruikt om uw instellingen te onthouden zodat het uiterlijk en het gevoel van de Diensten . Lokaal gedeelde objecten alleen gegevens in het aggregaat te verzamelen . U kunt voorkomen dat lokaal gedeelde objecten van wordt gelegd door het uitschakelen van lokaal opgeslagen objecten in uw browser of bezoek www.adobe.com . Lokaal opgeslagen objecten , zoals HTML5 Web Storage , worden gebruikt voor soortgelijke doeleinden, zoals cookies , maar doorgaans kan een grotere hoeveelheid en verschillende soorten gegevens dan browser cookies bevatten .

Web beacons en pixel tags : Een "web beacon " of een " pixel tag ' is een elektronische afbeelding waarmee NDS aan gebruikers die bepaalde pagina's hebben bezocht of bepaalde advertenties te tellen . Web beacons , zoals koekjes , omvatten geen persoonlijke gegevens . E - mails en andere elektronische communicatie NDS stuurt om u pixel tags waarmee NDS om jouw gebruik van de communicatie , met inbegrip van de vraag of de communicatie werd geopend en / of welke koppelingen werden gevolgd , eventuele sporen bevatten .

8 . Derden Voorwaarden

Houd er rekening mee dat uw toegang tot en gebruik van de Diensten kan worden onderworpen aan bepaalde partij voorwaarden derde en privacy beleid , met inbegrip van maar niet beperkt tot applicatie winkels , kaartgegevens providers , mobiele software platformen , on - line gaming platforms , social networking diensten en payment providers . U erkent en gaat ermee akkoord dat de NDS is niet aansprakelijk voor dergelijke partij voorwaarden derde en het gebruik van uw persoonlijke gegevens .

NDS kan naar eigen goeddunken te maken beschikbare koppelingen via advertenties of anderszins kunt u toegang van derden producten of diensten. Houd er rekening mee dat , bij het gebruik van dergelijke producten of diensten , gebruikt u producten of diensten ontwikkeld en beheerd door mensen of bedrijven die geen relatie of gecontroleerd door NDS . NDS is niet verantwoordelijk voor de daden van die personen of bedrijven , de inhoud van hun producten of diensten , het gebruik van informatie die u verstrekt aan hen , of de producten of diensten die zij kunnen aanbieden . Het feit dat de NDS is linken naar die producten of diensten geen onze sponsoring van of aansluiting vormt met , die mensen of bedrijven .

NDS kan van tijd tot tijd te maken diensten beschikbaar NDS 's partners ' , zoals prijsvragen of enquêtes en dergelijke diensten kunnen eisen dat u voor om persoonlijke gegevens om u te registreren voor en toegang dergelijke diensten . Dergelijke diensten zullen redelijkerwijs de partners te identificeren op het punt van waar je bent verplicht om persoonsgegevens bekend . Als je op dat moment kiezen om uw persoonlijke gegevens , zoals persoonlijke gegevens kunnen rechtstreeks of via NDS worden overgedragen aan derden en zullen worden onderworpen aan het privacybeleid en de praktijken van deze derden bekendmaken . NDS is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid en het beleid van deze derden en daarom moet u het privacybeleid en het beleid van deze derden geen persoonlijke gegevens met betrekking tot dergelijke diensten voorafgaande openbaarmaking beoordelen .

Houd er rekening mee dat bepaalde Diensten die NDS kan aanbieden , zoals multiplayer gaming , sociale netwerken en gaming console diensten , diensten van derden mag gebruiken om authenticatie te bieden voor de Diensten met een gaming console -ID , sociale netwerken ID of gaming network account. Wanneer u zich registreert om deel te nemen of gebruik maken van de diensten van een derde partij gaming of social networking systeem , bepaalde persoonsgegevens die de gebruiker en / of gegevens lidmaatschap kan automatisch worden overgedragen naar en van NDS en u stemt in met de verwerking , het gebruik , het combineren , openbaar maken en behouden van dergelijke gegevens in overeenstemming met dit privacybeleid door NDS .

9 . waarborgen

NDS volgt algemeen aanvaarde de industrienormen en neemt redelijke voorzorgsmaatregelen om te proberen de veiligheid, integriteit en privacy van de informatie in de NDS het bezit te garanderen . Alleen personen met een behoefte om uw persoonsgegevens in verband met de uitvoering van hun taken te verwerken in overeenstemming met de doelstellingen van dit privacybeleid en ten behoeve van het uitvoeren van technisch onderhoud , toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens in de NDS in bezit heeft. Persoonsgegevens door NDS verzameld, wordt opgeslagen in beveiligde omgevingen die niet voor het publiek beschikbaar zijn . Om ongeautoriseerde on -line toegang tot persoonlijke gegevens te voorkomen , NDS onderhoudt persoonsgegevens achter een firewall beveiligde server . Er kunnen echter geen systeem zijn 100 % veilig en er is de mogelijkheid dat ondanks redelijke inspanningen NDS 's , er kan onbevoegde toegang tot uw persoonlijke gegevens zijn. Door het gebruik van de Diensten , neem aan dat je dit risico .

10 . ander

Wees u bewust van het open karakter van bepaalde sociale netwerken en andere open kenmerken van de Diensten NDS kan voor u beschikbaar te maken . U kunt ervoor kiezen om gegevens over uzelf in de loop van de bijdragende user generated content op de Services te onthullen. Alle gegevens die u maakt in een van deze forums , blogs , chats of dergelijke is openbare informatie , en er is geen verwachting van privacy of vertrouwelijkheid . NDS is niet verantwoordelijk voor eventuele persoonlijke gegevens die u kiest openbaar te maken in een van deze forums .

Als je jonger bent dan 13 jaar of een minor in uw woonland , dan kunt u toestemming van uw voogd om de Diensten te gebruiken of toegang te vragen . NDS moedigt ouders en / of voogden aan om een ctieve rol in de online ervaring van hun kinderen te allen tijde spelen . NDS zal niet bewust persoonlijke gegevens van kinderen te verzamelen onder de 13 jaar en als NDS leert dat NDS onbedoeld heeft verzameld persoonsgegevens van kinderen jonger dan 13 jaar , zal NDS redelijke maatregelen nemen om onmiddellijk dergelijke persoonsgegevens uit NDS 's platen te wissen .

NDS kan opslaan en / of uw persoonlijke gegevens over te dragen aan haar gelieerde ondernemingen en partners in en buiten de EU / EER -lidstaten en de Verenigde Staten in overeenstemming met dwingende wetgeving en dit Privacybeleid . NDS kan uw persoonsgegevens doorgeven aan derden in verband met een corporate fusie, consolidatie , herstructurering , de verkoop van nagenoeg alle NDS 's aandelen en / of activa of andere zakelijke veranderingen, waaronder , zonder beperking , in de loop van een due diligence-proces op voorwaarde echter dat dit Privacybeleid blijven dergelijke persoonsgegevens regelen .

11 . nadere inlichtingen

Alle gebruik van uw persoonsgegevens door NDS wordt beheerst door de Staat van Oregon wet en niet de wetten waar u zich ook bevinden .

Mocht u opt - out wenst van het ontvangen van communicatie ( zoals nieuwsbrieven of aanbiedingen ) uit NDS , neem dan contact op met unsubscribe [ a ] nightandaystudios.com .

NDS maakt goede trouw inspanningen om u te herzien , bij te werken of te corrigeren uw persoonlijke gegevens in de NDS in bezit heeft. Om dit te doen , neem dan contact op met NDS op privacy [ a ] nightanddaystudios.com . NDS zal voldoende informatie van u nodig om uw identiteit te kunnen vaststellen en om uw verzoek om toegang te controleren, en ook om ons te helpen bij de behandeling van uw aanvraag. Houd er rekening mee dat zelfs als persoonsgegevens wordt gewijzigd of verwijderd volgens uw verzoek , NDS kan hebben nog steeds een aantal van uw persoonlijke gegevens om geschillen op te lossen , te dwingen NDS gebruikersovereenkomst ( s ) , en voldoen aan de technische en juridische eisen en beperkingen met betrekking tot de beveiliging , integriteit en werking van NDS Services .

NDS beoordeelt regelmatig de naleving van dit privacybeleid . Als NDS ontvangt een formele schriftelijke klacht van u, zullen NDS proberen om rechtstreeks contact met u opnemen om een an uw problemen aan te pakken . NDS zal samenwerken met de juiste overheidsinstanties , waaronder de gegevensbeschermingsautoriteiten , om eventuele klachten met betrekking tot het verzamelen, het gebruik , de overdracht of de openbaarmaking van persoonsgegevens die niet in der minne kunnen worden opgelost tussen u en NDS lossen . Elk geschil , controverse of claim voortkomend uit of in verband met dit privacybeleid of de inbreuk, beëindiging of de geldigheid daarvan wordt uiteindelijk afgerekend op NDS 's discretie. U stemt ermee in VORDERINGEN TEGEN NDS ALLEEN IN UW persoonlijke titel en niet als een eiser of KLASSE LID IN enige voorgenomen CLASS OF VERTEGENWOORDIGER PROCEDURE KUNNEN BRENGEN .

Dit privacybeleid is onderhevig aan veranderingen op elk moment .